Patrik Henningsson Patriks Prylar katt i knät
Patriks prylar i röinge lampa
Patriks prylar kupa
Patrik Henningsson Patriks Prylar katt i knät

Patriks Prylar – Cool personlig inredning i skön miljö

På en gård i Röinge hittar vi Patriks Prylar. En härligt inspirerande butik fylld av nytt, gammalt, återbruk och egendesignat. Vi rekommenderar varmt ett besök när du letar efter det där lite speciella till hem eller gåva.

Ps.

Vi har träffat Patrik Henningsson och pratat inredning med honom i vår blogg – missa inte detta! (Du hittar inlägget nedan!)

Bonusfakta

Patrik Henningsson såg lampskärmar i vispskålarna när han var liten, la upp kakorna fint i serveringen på Regnbågen som ung, skötte utsmyckningarna och ljussättningen på TV4s lokal-tv i ett utvecklande arbetsliv, tog den där inredningsutbildningen på distans och kom till insikt ”Det här kan ju jag!”. Idag driver han Patriks Prylar på heltid!

(från bloggen)

”Patrik Henningsson startade Patriks Prylar 2011, då som en hobby vid sidan av sitt ordinarie jobb. Sedan 2014 driver han butiken på heltid och har lyckats få kunder från hela Sverige att vallfärda till hans mycket udda inredningsbutik på landet. Detta tack vare hans totala kärlek till att hämningslöst blanda olika typer av prylar och stilar.

Det finns inget liknade, som hans leverantörer bruka säga, eller WOW som kunderna ofta utbrister när de klivit in i butiken.”

Patriks Prylar