Mjöbäcksvillan broschyr
Halmstad Hus Anders Göransson
Mjöbäcksvillan broschyr
Mjöbäcksvillan broschyr

HalmstadHus – när drömmar slår in!

Ett nytt hus är nytt. Med allt vad det innebär av 1) du får det precis som du vill ha det (med eller utan kompromisser) 2) ingen annan har bott där – varenda repa är din egen 3) boendeekonomin blir oftast bättre eftersom renoveringarna är färre, driften mer effektiv och försäkringar och garantier fortfarande gäller. Bland annat. På Bostad&Co har vi förmånen att samarbeta med flera aktörer inom nyproduktionbranschen – bland andra HalmstadHus.

Så här säger HalmstadHus om sig själva:

HalmstadHus är ett familjedrivet företag som startades för drygt 20 år sedan av Anders Göransson. Idag drivs företaget tillsammans med sonen Calle Göransson som efter examen i Bygg- och fastighetsekonomi är redo att hjälpa till i företagets fortsatta utveckling. Under de 20 år HalmstadHus varit verksamma har vi byggt över 300 hus i Halmstad Kommun och är återförsäljare för Mjöbäcksvillan sen 10 år. Vår vision är att utveckla Halmstad genom att erbjuda attraktiva hus med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Genom vår långa erfarenhet av branschen garanteras en trygg affär med ett perfekt slutresultat. Att bygga nytt hus är en process med flera olika steg och här finns vi hela tiden tillgängliga och ger rådgivning för att ni ska känna er trygga.

Mellan HalmstadHus och Halmstad Kommun pågår en ständig dialog kring nybyggnation i Halmstad där vi dels hjälper till att projektera fram nya områden men även utvecklar befintliga områden. Vid genomförandet av projekt finns vi därmed med hela vägen – från den inledande tanken om ett nytt projekt tills den dag alla hus är inflyttningsklara. Detta är vi på HalmstadHus unika med och det är förmodligen en stor del av förklaringen till att vi älskar att gå till arbetet varje dag!

Välkomna!